O nama

Anbinni je marka odjeće za bebe koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu.

U svom asortimanu nudimo bebi i dječju garderobu, opremu za krevetiće, bebi posteljine koje se mogu naći u prodajnim centrima FIS i kod naših distributera.

Konstantnim ulaganjima, Anbinni je postao jedan od popularnijih i poznatijih brendova bebi odjeće u BiH jer su naši modeli dizajnirani s posebnom pažnjom i ljubavlju.

Iz sezone u sezonu nastojimo pratiti modne trendove, vodeći računa o vrsti i kvaliteti materijala koji koristimo u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim našim proizvodima vrlo su postojani, a svi materijali koje koristimo imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti.

Svaki novi dan za nas je novi izazov u kojem nastojimo što više izaći u susret vama i našim najmlađima kako bismo im omogućili što sretnije, ljepše i udobnije djetinjstvo. Cilj nam je ponuditi vam bogat asortiman kvalitetne opreme za bebe po povoljnim cijenama u kojem svatko može naći nešto za svoje dijete. Ako želite svom mališanu odjenuti ugodnu odjeću koja je nastala od najfinijih niti pamuka, potražite Anbinni.

Materijali

Budući da je bebina koža oko 4 puta tanja od kože odrasle osobe znatno je osjetljivija. Bebin organizam teže podnosi unos kemikalija koje u tako mladom tijelu mogu napraviti veliku štetu jer se čak 60% svega što se nanese na kožu apsorbira u organizmu već nakon nekoliko minuta.

Upravo zbog osjetljivosti bebine kože pri stvaranju Anbinni odjeće birali smo pamuk vrhunske kvalitete. Tisak na bodićima i majicama napravljen je bojama koje ne sadrže polivinil – klorid. Drikeri i zatvarači napravljeni su od materijala koji su hipoalergeni, sigurni za bebinu kožu i ne sadrže štetne tvari.

Prilikom dizajniranja željeli smo napraviti odjeću za bebe koja će biti lijepa i udobna, kvalitetna i zdrava, a koja je pri tom proizvedena u BiH.